Toko Soest

Bij onze toko in Soest doet u boodschappen in vier werelddelen

Bent u op zoek naar producten uit Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Europa? Bij onze toko in Soest hebben wij producten uit deze vier werelddelen in ons assortiment. Daar horen natuurlijk Indonesische en Chinese producten bij, maar ook ingrediënten voor de Thaise, Surinaamse en Afrikaanse keuken. Onze schappen zijn gevuld met overheerlijke verse producten, zoals diverse soorten groenten en fruit.

Daarnaast zijn er in onze toko in Soest ook veel houdbare en non-food artikelen te verkrijgen. Bent u op zoek naar een leuk cadeau of een nieuw recept? Wij hebben ook kookboeken en unieke cadeauartikelen in onze winkel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gebruiksartikelen die nodig zijn om maaltijden te bereiden, zoals vijzels en rijststomers. Op de hoogte zijn van de laatste acties? Volg ons dan op Facebook!

Supermoderne en uitgebreide toko in Soest

Het assortiment van onze Toko in Soest bevat duizenden producten. Door zo’n grote verscheidenheid aan producten kan het soms lastig zijn om tot de keuze van het juiste product te komen. Maar geen zorgen, want onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen om een keuze te maken. Wilt u advies over het gebruik en bewaarwijze van een bepaald product? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wist u dat er altijd een kopje koffie voor u klaar staat tijdens het boodschappen doen in onze toko in Soest? Zo kunt u even rustig pauze nemen voordat u de rest van ons uitgebreide assortiment gaat bekijken. Wij hebben namelijk ook sambals, lekkerbekjes en koningsvogel in de schappen liggen. Verder is er een uitgebreide selectie diepvriesproducten aanwezig. Bent u op zoek naar specifieke producten of wilt advies over bepaalde gerechten? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 033-4620622!

Toko Soest

Betekenis van Qian Fu

De naam van onze Toko in Soest is Qian Fu. Dit heeft natuurlijk een speciale betekenis, die u overal in de winkel zit terugkomen. Qian Fu betekent namelijk vreugde, dus laat u verblijden en kom snel eens langs om een kijkje nemen in onze supermoderne en uitgebreide toko. Wij zijn 6 dagen per week geopend en op donderdagvond zelfs tot 20:00 uur! Wat wij hierboven hebben omschreven is slechts een kleine greep uit ons aanbod dus kom ons assortiment vooral zelf bekijken. Wilt u bijzondere groenten en fruit uit Thailand kopen? Bestel deze dan op dinsdag (een week van te voren) bij ons! Wij heten u van harte welkom in onze toko in Soest!

Menu