Over Toko Qian Fu

Toko Qian Fu is de grootste toko van Amersfoort. Wij hebben producten uit vier werelddelen, namelijk Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Europa. Daar horen natuurlijk de Indonesische en Chinese producten bij, maar ook voor de ingrediënten voor de Thaise, Surinaamse en Afrikaanse keuken kunt u bij ons prima terecht.

Onze schappen zijn gevuld met verse producten, maar er zijn ook met veel houdbare en non-food artikelen te verkrijgen. Dit zijn voornamelijk gebruiksartikelen die nodig om de maaltijd mee te bereiden. Dan moet u denken aan vijzels en rijststomers, maar wij hebben ook kookboeken en zelfs cadeauartikelen.

Het assortiment van onze Toko bevat duizenden producten. Een zo grote verscheidenheid aan producten kan soms intimiderend werken op onze argeloze bezoeker. Maar maak u geen zorgen, wij helpen u graag om het juiste product te vinden. Daarnaast geven we graag advies over het gebruik en de beste manier van bewaren.

Qian Fu betekent vreugde: laat u dus verblijden en kom snel eens een kijkje nemen in onze supermoderne en uitgebreide toko in het hartje van Amersfoort.

Menu