tel. 033-4620622

Zoekt u een toko winkel in Amersfoort?

Bent u op zoek naar een toko winkel in Amersfoort? Bij Qian Fu kunt u 6 dagen per week terecht voor de lekkerste producten en meest interessante non-food items. Qian Fu is de grootste toko winkel in Amersfoort. Dat komt doordat wij meer dan 5000 producten in ons assortiment hebben, die uit vier werelddelen komen. Zo hebben wij dagelijks verse producten, houdbare producten en non-food producten uit Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Europa.

Toko Qian Fu

Toko winkel Amersfoort

De toko winkel van Qian Fu bestaat uit de grote passie voor veelzijdigheid in eten. Daarom kunt u bij ons terecht voor Indonesische en Chinese maaltijden, maar ook voor producten om lekkere Thaise gerechten te maken of voor Afrikaanse haarproducten en andere non-food items die u in een supermarkt niet terug zult vinden. Omdat wij een bijzonder groot aanbod hebben, kunnen wij het ons voorstellen dat u niet direct kunt vinden wat u zoekt, of niet precies weet wat u nodig heeft voor dat ene gerecht dat u net komende week wilde gaan maken. Daarom staan wij altijd voor u klaar met advies en aanraders. Wij hebben de benodigde kennis van producten in ons assortiment, waardoor wij u altijd de deur uit laten gaan met hetgeen dat u nodig heeft om heerlijk te kunnen genieten. Onze toko winkel in Amersfoort heeft ook kant-en-klare Chinese maaltijden die u eenvoudig kunt afhalen! Dat is fijn voor als u een keertje geen behoefte heeft om zelf te kokkerellen.

Volg een workshop

Wordt u net zo enthousiast van onze producten als wij zelf? Volg dan ook eens een kookworkshop bij onze toko winkel in Amersfoort! Deze verzorgen wij eens per maand. Hier leert u hoe u de wereldse producten uit ons assortiment kunt bereiden. Wilt u ook eens de Thaise keuken proeven of een authentieke Chinese maaltijd proberen? Kom eens langs in onze toko winkel aan de Leusderweg 1-5 in Amersfoort!

Kom eens bij ons langs

Over Toko Qian Fu

Toko Qian Fu is niet alleen de grootste toko in Amersfoort, maar ook de meest gedreven. Lees meer over onze verscheidenheid »

Specials

Van koningsvogel tot sambal en van azijn tot Afrikaanse haarproducten, wij hebben een ruim assortiment. Bekijk nu onze specials »

Workshop

Heeft u geen idee hoe sommige producten bereid moeten worden? Geef uzelf dan nu op voor onze maandelijkse kookworkshop »