tokoqianfu

Aan tafel met Qian Fu

Probeer de Chinese keuken in Amserfoort

De Chinese keuken biedt veel mogelijkheden. Veel mensen genieten van Chinese gerechten in een restaurant, maar wist u ook dat u met de juiste producten de Chinese keuken naar uw eigen huis kunt halen? Probeer de Chinese keuken in Amersfoort, met de producten van Qian Fu. Wij hebben een ruim aanbod, waarmee u bijna elk Chinees gerecht kunt bereiden. Dit varieert van houdbare producten tot verse producten, die u stuk voor stuk in onze toko kunt kopen, voor een mooie prijs.

Toko Qian Fu

Chinese keuken Amersfoort

Toko Qian Fu is de grootste toko in Amersfoort en heeft niet alleen producten voor de Chinese keuken, maar ook voor Thaise gerechten of Indonesische lekkernijen. Qian Fu heeft producten uit 4 continenten, namelijk: Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Europa. Onze duizenden producten kunnen dus veel lekkers opleveren! Daarnaast bieden wij in de toko niet alleen lekkernijen uit verschillende keukens aan, maar ook non-food producten. Bent u ook zo gek op Afrikaanse haarproducten bijvoorbeeld? Ook hiervoor kunt u bij Qian Fu terecht!

Ontvang heerlijk advies

Zoekt u suggesties voor de Chinese keuken in Amersfoort? Wilt u meer informatie over onze producten of mist u iets in ons assortiment? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij leveren gepassioneerd, deskundig advies en informeren u graag over de mogelijkheden die u heeft met onze producten. Onze toko in Amersfoort verzorgt tevens maandelijkse kookworkshops, waar wij u leren bijvoorbeeld de Chinese keuken naar Amersfoort te halen! Ook geven wij u graag advies over de bereidingswijze van alle onze andere producten. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en u kunt ons op deze dagen ook altijd telefonisch bereiken via 033 – 462 06 22. Wij zien u graag terug in onze toko!

Over Toko Qian Fu

Toko Qian Fu is niet alleen de grootste toko in Amersfoort, maar ook de meest gedreven. Lees meer over onze verscheidenheid »

Specials

Van koningsvogel tot sambal en van azijn tot Afrikaanse haarproducten, wij hebben een ruim assortiment.Bekijk nu onze specials »

Workshop

Heeft u geen idee hoe sommige producten bereid moeten worden?Geef uzelf dan nu op voor onze maandelijkse kookworkshop »